Kunstner Susanne Ahrenkiel

 

Tlf. 3160 0379
kunst@susanne-ahrenkiel.dk

Maler, skulptør & kunstformidler,
underviser for skoler og private

Painter, sculptor & artistic coordinator,
teacher in painting and sculpture, private as well as schools

 

Erhvervscoach og psykoterapeut

“IGENNEM MIT UDTRYK SÆTTER JEG SPØRGSMÅL VED VERDEN“

Nogle er inspireret af udtrykket, andre af materialet. Jeg er inspireret af begge dele.

Jeg brænder for genbrug, personlig udvikling, processer og nytænkning; altsammen har indvirkning på alt, hvad jeg beskæftiger mig med. Den ene ting inspirerer til den anden, hvilket gør at jeg sjældent arbejder inden for ét kreativt område ad gangen.

Jeg elsker at udforske nye måder at bruge min kreative tankegang på, hvilket jeg oplever hele tiden igennem bestillingsopgaver og forespørgsler fra en bred kundegruppe. Jeg synes, det er spændende at skulle videreudvikle og inkludere andres ideer og forstillinger i mit arbejde, hvilket også betyder, at jeg hele tiden skal udforske, hvordan min kreative tilgang bedst kan opfylde kundens ønsker.

Jeg laver sjældent det samme, hvilket betyder, at jeg kan mange ting. I øjeblikket er jeg optaget af monumentale skulpturer og småbitte værker.

Jeg lader mig inspirere af kontraster og spændingsfelter, hvilket er kommet igennem mit studie som psykoterapeut. Før i tiden arbejdede jeg bl.a. indenfor scenografi med unge og voksne med fysiske og psykiske udfordringer. Jeg har været kreativ coach for unge på Visuel HF i Viborg, har lavet enorme skulptur i udlandet og er/har været meget indspireret af det instinktive udtryk.

Hvis du mener jeg passer til en tanke eller idé du har, og som du ikke finder på hjemmesiden her, er du velkommen til at ringe eller booke et møde. Jeg er meget åben for nye koncepter og samarbejder.