Velkommen

Velkommen hos Susanne Ahrenkiel, Maler og Skulptør, underviser og guide i personlig udvikling gennem kreative processer.

Jeg  arbejder med kunst og kultur både udfra eget atelier og skulpturværksted, samt ved at komme ud til kunderne privat, i gallerier, institutioner eller arbejdspladser.

Hel-lige-balance-150x150.jpg

 

 

 “IGENNEM MIT UDTRYK, SÆTTER JEG SPØRGSMÅL VED VERDENEN

Nogen er inspireret af udtrykket, andre af materialet. Jeg er indspireret af begge dele. 

Jeg brænder for genbrug, personlig udvikling, processer og nytænkning; altsammen har indvirkning på alt hvad jeg beskæftigere mig med. 

Den ene ting inspirere til den anden, hvilket gør at jeg sjældent arbejder inde for ét kreativt område ad gangen. Jeg elsker at udforske nye måder at bruge min kreative tankegang på, hvilket jeg oplever hele tiden, igennem bestillingsopgaver og forespørgsler fra en bred kundegruppe. 

Jeg syntes det er spændene at skulle viderudvikle og inkludere andres ideer og forstillinger i mit arbejder, hvilket også betyder at jeg hele tiden skal udforske hvordan min kreative tilgang bedst kan opfylde kundens ønsker. 

Jeg laver sjældent det samme, hvilket betyder at jeg kan mange ting.  I øjeblikket  er jeg optaget af monumentale skulpurere og små bitte værker. Jeg lader mig inspirerer af kontraster og spændingsfelter hvilket er kommet igennem mit studie som psykoterapeut. Før i tiden arbejdede jeg bla. indenfor scenografi med unge og voksne med fysisk psykiske udfordringer.  Jeg har været kreativ coach for unge på visuelle HF i Viborg, har lavet enorme skulptur i udlandet og er/ har været meget indspireret af det instinktive udtryk.

Hvis du mener jeg passer til en forespørgelse, som du ikke finder på hjemmesiden her, er du velkommen til at ringe, eller bestille et møde. Jeg er meget åben for nye koncepter og samarbejder.